Cautare

61621 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras se" (5.23 secunde)
Romania e pe ultimul loc in UE la siguranta rutiera, cu 93 de decese la 1 mil. ... Ministerul Transporturilor a stabilit normele pentru cursurile de conducere defensiva. Cursurile de conducere defensiva vor fi obligatorii pentru examenul auto.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, le-a urat, luni, mult succes celor care incep saptamana aceasta examenul de Bacalaureat si a anuntat ca, dupa finalizarea examenelor nationale, vor fi investigate cauzele neprezentarii elevilor la aceste probe.
In cautare de bani, statele incep sa caute prin arhive datorii istorice pe care le au de incasat si sa intenteze procese pentru recuperarea acestora. ... O mai veche datorie a Germaniei fata de BNR.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul" ... In schimb, au luat avans si importurile, deficitul comercial adancindu-se anul trecut.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 4 au documentat, in perioada august - septembrie 2010, activitatea unei grupari denumita generic "ITALIENII" cu preocupari pe linia comiterii infractiunilor cu violenta (in special talharie cu mod de operare "smulgere de lantisoare"), dintre membrii acesteia fiind identificati urmatorii:
La data de 28 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie i-au depistat pe doi minori de 16, respectiv 17 ani, ambii din Bucuresti, care, in cursul noptii de 23/24.09.2010, impreuna cu I. Marin de 18 ani din Jud.
La data de 9 noiembrie 2010, un barbat de 56 de ani din jud.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a lansat, pe 1 august, un program prin care companiile interesate sa investeasca in eficienta energetica pot solicita finantare nerambursabila din fonduri europene si de la bugetul de stat. Valoarea fondurilor este de peste un miliard de lei.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
Un proiect de suflet al senatorului Nicolae Moga devine realitate: gazele ajung si in localitatile Costinesti si 23 August. Locuitorii din sudul judetului Constanta asteapta de zeci de ani să beneficieze de gaze naturale.
Teatrul cel Mare, bombardat din greseala la 24 august 1944 O cladire eleganta a fost facuta una cu pamantul la scurt timp dupa ce a fost "victima" bombardamentelor asupra Capitalei in 1944.
La data de 8 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul de Investigatii Criminale au stabilit ca M. Cristian de 23 de ani din Jud. Ilfov, in data de 08.09.2010, ora 04.30, in timp ce se afla pe str.
Ziarul financiar publica o analiza cu titlul "De ce nu are Romania autostrazi:
La data de 25 august 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti l-au depistat, intr-o zona comerciala din sectorul 4, pe S.
Incepand cu a doua jumatate a lunii august, tarifele de pe litoralul romanesc vor scadea. In prima faza, adica pentru ultima serie din august, preturile vor cobori cu aproximativ 15-20 de procente, in timp ce pentru prima jumatate a lunii septembrie scaderile vor fi mai semnificative.
google-analytics.com